PKN op het Eiland van Dordrecht

Hervormd Krispijn is één van de vijf wijkgemeenten van de Hervormde gemeente te Dordrecht. Uiterlijk in 2019 zal de gemeente met de Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam samengevoegd worden  tot de Protestantse gemeente Dordrecht. Meer informatie over de PKN Dordrecht.

Beide gemeenten, en dus ook de wijkgemeenten, maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Op het Eiland van Dordrecht behoren daar verder nog toe:

Al deze (wijk-)gemeenten hebben een gezamenlijk kerkblad, Kerk op Dordt, dat om de veertien dagen verschijnt (in de zomer en rond Kerst om de drie weken).

De Hervormde gemeente Dordrecht en de Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam hebben ook een gezamenlijk kerkkantoor. Dat is gevestigd in de voormalige Maranathakerk, Gravensingel 19, 3319 EN Dordrecht; postadres Postbus 9104, 9104 AC Dordrecht, tel. 078-6160007, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt er terecht op maandag en dinsdag van 09.00-12.00 uur.