Hervormd Krispijn - logo klein

Huygenspraat – “Kijk eens naar de vogels”

Het komende kerkelijke seizoen gaan we ons als gemeente verdiepen in het thema ‘van U is de toekomst’. Een mooi thema dat ons helpt en uitdaagt om met een christelijk blik naar de toekomst te kijken. Te verwachten dat Jezus terugkomt en dat alle dingen nieuw worden. Om ook te kijken naar de problemen op onze weg als het over de toekomst gaat, de wereld staat verschillende uitdagingen en crisissen te wachten. Waarvan sommige zich nu al aandienen. Hoe houden we in die wereld het vertrouwen op God vast?

Maar misschien is het nog wel het meest het thema dat ons ook mag helpen rust te vinden in het heden. Mogen we leren te kijken naar de toekomst, zoals de vogels dat doen. Die leven dag voor dag in afhankelijkheid van hun Vader, zonder zich zorgen te maken over morgen. Vrede vinden in vandaag, want ‘van U is de toekomst’

Deel deze blog

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van onze gemeente? Dat kan via onze nieuwsbrief. U kunt zich hiervoor inschrijven door een mailtje te sturen naar wijkgemeentekrispijn@gmail.com.