Hervormd Krispijn - logo klein

Kringen

Naast de ontmoetingen die we als gemeente samen hebben, komen we ook samen in kleinere groepen, die we huisgroepen noemen. Dit is een groep van 4-10 mensen die regelmatig met elkaar afspreken; Voor een kop koffie, een maaltijd, maar ook gesprekken met diepgang. Na aanleiding van een dienst, wat er in hun levens gebeurt, of nieuwsberichten uit de actualiteit. De huisgroepen kunnen allerlei vormen hebben. Zo is er een crea-huisgroep, een wandel-huisgroep, een studie-huisgroep enz. We vinden het belangrijk om ook zo gemeente te zijn, in kleine kringen, waar je elkaar beter en persoonlijker leert kennen, waar je je persoonlijke vragen over God en het leven kunt stellen, waar je samen blij kunt zijn en verdrietig.

Gecombineerde leeftijdsgroepen

In de huiskring zitten gemeenteleden van alle leeftijden. Jonge gezinnen met hun kinderen en oudere gemeenteleden. Dat past vaak goed bij een maaltijd of een gezellig moment. Dat maakt de groepen open en toegankelijk. We vinden het belangrijk dat iedereen, ook mensen zonder kerkelijke achtergrond zich thuis voelen in de huisgroepen. Voor sommige gesprekken zijn de kinderen wat te jong of zoek je wat meer naar herkenning bij anderen, dan wordt er soms ook in kleiner verband een keer afgesproken.

Aansluiten bij een huisgroep?

Wil je je ook aansluiten bij een huisgroep? Neem dan contact op! Je kunt altijd wel ergens mee doen om op deze manier iets mee te maken van het leven van onze gemeente.

Meer weten over ons?

Voel je vrij om onze diensten en buurtlunches te bezoeken. In onze agenda vind je alle details over deze en eventuele andere activiteiten.