Hervormd Krispijn - logo klein

meedoen

Onze kerk is een open gemeenschap, iedereen is welkom. De officiële manier om je aan te sluiten bij onze kerk is lidmaatschap. Iedereen kan gratis en zonder verplichtingen lid worden. Maar voor de meeste mensen is dat niet de eerste stap en dat snappen we. Er kunnen allerlei redenen zijn om eens te komen kijken in de gemeente. Misschien ben je net in de wijk komen wonen, of ben je vroeger wel in de kerk geweest en nu al jaren niet meer, misschien geloof je in God of heb je iets van God ervaren en wil je eens kennismaken met Gods kerk om te kijken hoe die het doen. Mogelijk ben je gewoon op zoek of heb je nu eenmaal een heel brede spirituele interesse. Iedereen is welkom om eens mee te kijken en kennis te maken. Welke mogelijkheden zijn daarvoor?

Kerkdienst

De kerkdienst op zondagochtend is de kern van onze gemeente. Schuif gerust eens aan gewoon om te kijken hoe dat loopt en wat er gebeurt. We doen ons best om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen, maar we snappen dat het soms toch best een drempel kan zijn om langs te komen. Daarom kunt u ook eerst eens thuis meekijken, zodat u vast wat idee heeft hoe het gaat.

Huisgroepen

Als kerkdiensten niets voor u zijn. Vanwege het moment of de groepsgrootte, dan mag u zich ook altijd bij een huisgroep aansluiten. Of eens ergens komen kijken. In deze kleinere groepen is er ruimte voor ontmoeting, maaltijd en diepgang.

Buurtlunch

Om de week is er de buurtlunch. Ook deze is helemaal toegankelijk en gratis. De samenstelling van de groep wisselt van keer tot keer, maar het zijn altijd smakelijke en gezellige maaltijden in de Koloriet. Bovendien krijgt u na de maaltijd in een kort praatje altijd een interessante gedachte mee voor de rest van de week.

Of iets heel anders

Er worden altijd nog weer andere en nieuwe activiteiten georganiseerd. Via de nieuwsbrief blijft u hiervan op de hoogte en vind u nog meer. En misschien is voor u een eerste goede stap om persoonlijk kennis te maken met onze voorganger, Jeroen, of onze ouderling pastoraat. Neem gerust contact op.

Meer weten over ons?

Voel je vrij om onze diensten en buurtlunches te bezoeken. In onze agenda vind je alle details over deze en eventuele andere activiteiten.