Hervormd Krispijn - logo klein

PKN in DoRDT

Onderdeel van de PKN

Zoals u bij profiel kunt lezen richten wij ons als wijkgemeente op de wijk Krispijn. Maar we zijn onderdeel van een groter geheel van kerken. We zijn een PKN gemeente en vormen dus één kerk met alle andere PKN-gemeenten in Dordrecht en Nederland. In dit verband steunen we elkaar als kerken en willen we kerk zijn in heel Dordrecht. Ook daarbuiten zijn er veel verbanden met andere kerken. In de vorm van samenwerking met andere plaatselijke gemeenten bij ons in de buurt. Maar ook in landelijke en wereldwijde verbanden, we weten ons verbonden met gelovigen van over de hele wereld.

Op de hoogte blijven

Als gezamelijke kerken in Dordrecht hebben we een gezamenlijk kerkblad, Kerk op Dordt, dat om de veertien dagen verschijnt. Daarin kunt u ook op de hoogte blijven van nieuws uit onze gemeente. Als u alleen van onze gemeente op de hoogte wilt blijven kunt u zich ook voor de nieuwsbrief inschrijven.

Praktische zaken

Voor praktische zaken zoals inschrijven, overschrijven of uitschrijven in onze gemeente kunt u ook bij het kerkkantoor terecht. Dat is gevestigd in de Ontmoetingskerk*), Slangenburg 3, 3328 DN Dordrecht (eindpunt buslijnen 5 en 7 Sterrenburg). Je kunt ons telefonisch bereiken op 078 – 616 00 07, en via de e-mail: kerkkantoor@hervormddordrecht.nl

U kunt er terecht op maandag en dinsdag van 09.00-12.00 uur.

 *) Het kerkkantoor is gevestigd op de eerste verdieping. Het heeft een directe toegang via een talud rechts van de kerk. Door een metalen hek komt u dan bij de buitendeur. Na binnenkomst ligt links het kerkkantoor.

Meer weten over ons?

Voel je vrij om onze diensten en buurtlunches te bezoeken. In onze agenda vind je alle details over deze en eventuele andere activiteiten.