Huygenspraat – uitzicht

Een korte boodschap. Ik ben blij dat ik om mij heen hoor dat steeds meer gemeenteleden gevaccineerd zijn. Ik ben blij dat we eindelijk weer een keer wat versoepelingen hebben gekregen. Ik ben blij met een stukje vrijheid terug. Ik ben blij met het keiharde werk in de zorg, ze doen meer dan we als samenleving soms verdienen. Ik ben blij dat we straks hemelvaart en Pinksteren mogen vieren als kerk, we kunnen wel wat aanvuring en bemoediging van de Geest gebruiken. Ik ben blij dat ook in deze tijd mensen de weg naar de kerk, of nog belangrijker: God, weten te vinden. Ik ben blij voor omzien naar elkaar, gemeenten en families die elkaar in het oog houden in deze moeizame tijd. Ik weet dat er ook nog wel wat zaken zijn om niet blij mee te zijn, maar daarvoor verwijs ik u graag naar andere media.

Groeten,

Joren Menkveld